2010. február 26., péntek

Nyersétel előadás Telkibányán

Tegnap volt két előadásom, illetve ételbemutatóm Tóth Gáborral közösen.
Élmény volt együtt dolgozni!:-)

Délben a telkibányai Általános Iskola tanulóinak beszélt Gábor a helyes táplálkozás szerepéről, gyakorlatiasan, könnyen érthetően, mégis nagyon informatívan.

Ezután pedig a jelenlévő 76 gyermeknek, illetve 5-6 tanárnak lehetősége volt néhány édes nyers étel megkóstolására, amiket én készítettem.
Az ételek receptjei hamarosan (Kesudiótejes élő gyümölcsleves, Kókuszgolyó hajdinacsírával, Almatorta kesutejszínnel és kókuszvajas, karobos csokiöntettel, kétszínű gyümölcsszelet, hajdina müzliszelet, Alma-szilva palacsinta diókrémmel).

Délután 14-től a felnőttek részére volt előadás arról, hogy mik az egészséges életmód alapelvei, hogyan épüljön fel egy napirend ivás, étkezés terén, hogy ne zavarjuk meg a bioritmusunkat, és milyen ételeket részesítsünk előnyben. Külön hangsúlyozta Gábor, hogy a helyes életmóddal nem csak a fizikai erőnlétünk lesz jobb, hanem a mentális, és lelki képességeink is, illetve kiegyensúlyozottabbá válik az idewgrendszerünk, érzelmeink. Ez az előadás is nagyon informatív, és hasznos volt, bárki számára könnyen érthető.

Ezt követően pedig sós, zöldséges ételeket mutattam be, pár perces felvezetést követően. Most nem sorolom fel az ételeket, majd később. De volt leves, fehérrépa rizs, saláták, krékerek, pástétomok, fasírtok, csírák, chipsek.
És 28-30 fős hallgatóság!

Mindenki (gyerekek, felnőttek egyaránt) nagyon érdeklődően kóstolgatott, és elégedetten távozott az alkalmakról!:-)

Segítőmmel, Icukával meg jól elfáradtunk, de nagyon örültünk annak, hogy segíthettünk másoknak a jobb életminőség, lelki egyensúly elérésében.

Március 9-én ismét előadás (8. a sorban), remélhetőleg addig még jelentkezem receptekkel, képekkel.

Mindenkinek jó egészséget kívánok addig is!

2 megjegyzés:

 1. Szia Klári,
  Nézz be hozzám légyszives, van ott számodra valami! :) További sikeres előadásokat kívánok Neked!
  Annipanni

  VálaszTörlés
 2. Szia Klári!
  Kukkants be hozzám! Meglepi vár!

  VálaszTörlés