2009. október 12., hétfő

Meghívó nyersétel-előadásokra

A NYERS ÉTEL CSODÁJA

A főzőkört és az előadást kéthetente keddenként 18 órakor tartjuk.

Előadó: Tóth Gábor élelmiszeripari mérnök, író, Wolfgang Köbel természetgyógyász, Szilvási Katalin gyógyszerész


Szeptember 29.

Előadás: A nyers ételek előnye, értéke
Kóstolás: A nyers étel íze

Október 13.

Főzőkör: Élő levek (zöld turmix, zöldséglé, búzafűlé)
Kóstolás: A nyers étel íze

Előadás: Az enzim és színanyag regeneráló, gyógyító hatása

Október 27.

Főzőkör: Saláták


Előadás: A rost és a rágás szerepe a táplálkozásban

November 10.

Főzőkör: A csírák felhasználása


Előadás: A természetes vitaminok forrása

November 24.

Főzőkör: Az élő gyümölcsös és édes ételek

Előadás: Az ételek otthoni értékmegőrző tartósítása

December 8.

Főzőkör: Az élő sós, zöldséges ételek


Előadás: Az ásványi anyagok szerepe az egészség megőrzésében és a rák megelőzésében

Helyszín az Oltalom Alapítvány elő­adóterme (Budapest VI., Benczúr utca 9., a Kodály körönd és a Bajza utca között)

Belépődíj: 500 Ft/alkalom

Kérjük, részvételi szándékát legalább két munkanappal előre telefonon jelezze: 06-1/343-3333 (hétfőtől csütörtökig 12.30–18 óráig, pénteken 11.30–14 óráig)


Mindenkinek ajánlom!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése