A főzőkört és az előadást kéthetente keddenként 18 órakor tartjuk.
Előadó: Tóth Gábor élelmiszeripari mérnök, író, Wolfgang Köbel természetgyógyász, Szilvási Katalin gyógyszerész
Szeptember 29.
Előadás: A nyers ételek előnye, értéke
Kóstolás: A nyers étel íze
Október 13.
Október 13.
Főzőkör: Élő levek (zöld turmix, zöldséglé, búzafűlé)
Kóstolás: A nyers étel íze
Előadás: Az enzim és színanyag regeneráló, gyógyító hatása
Október 27.
Főzőkör: Saláták
Előadás: A rost és a rágás szerepe a táplálkozásban
November 10.
Főzőkör: A csírák felhasználása
Előadás: A természetes vitaminok forrása
November 24.
Főzőkör: Az élő gyümölcsös és édes ételek
Előadás: Az ételek otthoni értékmegőrző tartósítása
December 8.
Főzőkör: Az élő sós, zöldséges ételek
Előadás: Az ásványi anyagok szerepe az egészség megőrzésében és a rák megelőzésében
Helyszín az Oltalom Alapítvány előadóterme (Budapest VI., Benczúr utca 9., a Kodály körönd és a Bajza utca között)
Belépődíj: 500 Ft/alkalom
Kérjük, részvételi szándékát legalább két munkanappal előre telefonon jelezze: 06-1/343-3333 (hétfőtől csütörtökig 12.30–18 óráig, pénteken 11.30–14 óráig)
Helyszín az Oltalom Alapítvány előadóterme (Budapest VI., Benczúr utca 9., a Kodály körönd és a Bajza utca között)
Belépődíj: 500 Ft/alkalom
Kérjük, részvételi szándékát legalább két munkanappal előre telefonon jelezze: 06-1/343-3333 (hétfőtől csütörtökig 12.30–18 óráig, pénteken 11.30–14 óráig)
Mindenkinek ajánlom!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése