tag:blogger.com,1999:blog-2574181378562215562.post4795825932153332096..comments2023-05-30T12:57:16.148+02:00Comments on Ép testben ép lélek: Gyümölcspalacsintaklarkathttp://www.blogger.com/profile/13828561112404950304noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2574181378562215562.post-70990093459195015642009-05-30T05:08:56.591+02:002009-05-30T05:08:56.591+02:00Nagyon gusztusos, kreatív, eredeti!
Az aszalóról n...Nagyon gusztusos, kreatív, eredeti!<br />Az aszalóról nincs esetleg képed? <br />Nekünk van egy aszalónk, gyümölcsöket szoktunk nyáron vele aszalni, illetve paradicsomot, srépát.Renata Kalmanhttps://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2574181378562215562.post-71153444100447388912009-05-20T12:38:43.452+02:002009-05-20T12:38:43.452+02:00A tahinit egy ismerősön keresztül nagyban szerezte...A tahinit egy ismerősön keresztül nagyban szereztem, nem sós az íze. A csomagolás török volt, és összetevőként csak "100% természetes szezámmag" szerepelt. Ettől függetlenül nem kizárt, hogy pirított... Mézzel összekeverve mi nagyon szeretjük.<br />A mennyiség tényleg nem kicsi... Mivel nem desszertként fogyasztjuk, és hetekig el is áll, ezért inkább ritkábban csinálunk teli azsalóval.klarkathttps://www.blogger.com/profile/13828561112404950304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2574181378562215562.post-79491634300297129132009-05-20T11:42:55.549+02:002009-05-20T11:42:55.549+02:00Klári, ezek nagyon szépek! És micsoda mennyiségek!...Klári, ezek nagyon szépek! És micsoda mennyiségek! Én eddig azt hittem, hogy én készítek sokat, de nem! <br />A tahini nem sós? Én egyszer vettem tahinit, de érezni lehetett az ízén, hogy pirított szezámmagból készült, és sós volt. Te milyet vettél? Vagy te magad készítetted szezámmagból édesre?Gittahttps://www.blogger.com/profile/05434848020652680110noreply@blogger.com